Σελίδες

Subscribe:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

5 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το Siri


Εντάξει μέχρι τώρα σας έχω μιλήσει αποκλειστικά για το τι μπορεί να κάνει ο προσωπικός μας βοηθός. ΟΚ ας μιλήσουμε τώρα και λίγο για ότι ΔΕΝ μπορεί να κάνει (ή τουλάχιστον ακόμα).

Να προσθέσει μια επαφή 
Δεν μπορεί ακόμα να προσθέσει οποιαδήποτε επαφή, εάν το ρωτήσετε θα πεί, δεν είναι επιτρεπτό. Εντάξει δεν είναι τόσο κακό αυτό προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τα δαχτυλά μου γι αυτή τη δουλειά.

Να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή
Ε ναί μην βαριέστε τόσο πολύ, να του λέτε open Angry Birds and throw the bird δεν έφτασε ακόμα και δεν λέει και τόσο. Αν και πιστεύω στο μέλλον οτιδήποτε μπορείτε να το κάνετε με το δάχτυλο θα μπορεί να το κάνει...

Να σβήσετε εντελός ραντεβού ή να αλλάξετε εντελός το νοημά τους.
Εδώ πιστεύω είναι περισσότερο για λόγους ασφαλείας, να μην μπορεί κάποιος εύκολα να σας σβήσει ραντεβού. ΟΚ καλό είναι αυτό βασικά. Να αλλάξετε όμως ώρα ένα ραντεβού, αυτό το κάνει.

Voice Memo
ΟΚ αυτό κάποια στιγμή θα το κάνει μωρέ στο μέλλον. Προς στιγμή να αποθηκεύσει φωνή δεν γίνεται, να σας γράψει ένα memo μπορεί όμως.

Τέλος απ ότι ξέρω δεν μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις του κινητού και να ενημερώσει το Facebook, το Twitter ή το Google+ αλλά για το τελευταίο υπάρχει και άλλη λύση.

Αυτά για κάποια κλασικά dont do του Siri προς στιγμή. Επίσης το ξέρετε φυσικά Ελληνικά ούτε διαβάζει, ούτε μιλάει... Φυσικά μην ξεχνάτε ότι είναι ακόμα σε BETA Version.  Μόνο προς το καλύτερο μπορεί να πάει... και αυτό ελπίζουμε.

[Πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου